عرق گشنیز

 

گشنیز گیاه بومی جنوب اروپا و مناطق مدیترانه است و در بیشتر نقاط ایران نیز می روید. از زمان های قدیم وجود داشته و حتی مورد مصرف مصری ها بوده است.

بقراط این گیاه را می شناخته و برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می کرده است. در قرون وسطی ضعف جنسی را با گشنیز درمان می کردند. پزشکان قدیم عقیده داشتند گشنیز از سرایت امراض جلوگیری می کند، از این رو به افراد مبتلا به آبله دستور می دادند که آب گشنیز را به دور چشمهایشان بمالند تا میکروب آبله به چشم ها سرایت نکند.

 

خواص عرق گیاهی گشنیز

مفرح و مقوی مغز و اعصاب ضد قند و چربی خون نیرو دهنده، رفع جوش و لک ضد انگل و باکتری ضد صرع و تشنج

 

طریقه مصرف عرق گشنیز

مقدار مصرف عرق گشنیز در بزرگسالان: روزی سه بار یک استکان عرق گشنیز قبل از غذا میل شود. مقدار مصرف عرق گشنیز در کودکان: روزی سه بار نصف استکان عرق گشنیز قبل از غذا میل شود.

 

طبع عرق گشنیز

طبیعت سرد دارد

 

[box type="info" align="" class="" width=""]برای خرید عرق گشنیز کلیک کنید

فروشگاه عرقیات

[/box]

[box type="info" align="" class="" width=""]برای دیدن گالری شرکت کلیک کنید

تصاویر شرکت

[/box]