ارتباط مشکلات عصبی و کفش ها گرداوری شد

ارتباط مشکلات عصبی و کفش ها

 

معمولا توجه به پاها به عنوان قلب دوم یکی از مهم ترین نکات برای داشت پاهایی سالم می باشد. از طرفی پاها و سلامت آنها ارتباط مستقیمی با ستون فقرات و پیشگیری از دردهای عضلانی و مشکلات عصبی نیز خواهد داشت. پوشیدن کفش های مناسب و دوری از پوشیدن مکرر کفش های پاشنه بلند به همین دلیل به همه ی خانم ها توصیه می شود. برای آنکه به دردهای مختلف در ستون فقرات مبتلا نشوید بهتر است تا از کفش های پاشنه بلند به صورت مکرر استفاده نکنید.

پوشیدن کفش هایی با پاشنه بلند بر روی عدم تعادل بدن و عدم توانایی در حفظ وزن مؤثر خواهد بود. این عامل موجب خواهد شد تا فرد بسیار زیاد عصبی شود. اگر فردی در این شرایط با او صحبت کند شاید به شیوه ای پرخاشگرایانه با او برخورد نماید. اما در هر صورت علاوه بر عصبی بودن می توانید با یک تغییر محسوس در نحوه ی راه رفتن و قوس در کمر مواجه شوید. در صورتی که این کار به صورت مکرر انجام شود ، قوس در کمر به صورت دائمی خواهد بود. علاوه بر آن در قوس گردن فرد و ستون فقرات پشتی نیز تغییراتی دیگر رخ می دهد.

استفاده از کفش های طبی و کفش های کتانی به دلیل ایجاد یک ارتفاع مناسب و همچنین قرارگیری کف پا در حالت ثابت و بسیار خوب با درد کمتر همراه هستند و به همین دلیل برای پیاده روی های طولانی بهتر است تا از این کفش ها استفاده نمایید. علاوه بر آن زمانی که شما از کفش های با کف صاف استفاده می کنید این صافی بیش از حد هم بر روی تعادل ستون فقرات و شکل s مانند آن مؤثر می باشد. بنابراین وجود کمی پاشنه و قوس در کف پا برای هر کفش طبی ضروری می باشد.

معمولا اکثر خانم های ایرانی از توانایی لازم برای پوشیدن کفش های با پاشنه های بسیار بلند برخوردار نیستند ، زیرا آنها برای دفعات کم از این کفش ها استفاده می کنند. صحت تأثیر کفش های پاشنه بلند و تأثیر آن بر ستون فقرات و دردهای ناشی از آن در این خانم ها به صورت واضح مشاهده می شود. زیرا پس از هربار پوشیدن کفش ها در انتهای مهمانی نیز با حالت عصبی خارج می شوند و در بسیاری از موارد فرد به دلیل درد شدید در کمر ، گردن و پاهای خود ناچار است تا پیش از پایان مهمانی به خانه برگردد.